About Me

My photo
ALLAH is closest to those with broken hearts =)

Tuesday, March 23, 2010

serabut + pening = blood pressure aku naik!!

tb2 rs nk menulis a.k.a menaip di pg buta ni..aku sgt sbuk skrg ni..ada 3 or 4 event kena bt dlm ms tdekat..sigh..1st event,event Festari 2010 (festival tari piala Tun Dr Siti Hasmah) on 13th April 2010..eventho aku bkn ahli sakti(kelab yg handle event ni) tp aku tlg2 je..sbb rmai kwn2 dlm kelab ni..aku sgt2 srbut d'sbbkn aku xska laa hndle event yg dlm2 dwn n formal..sbb kena jga protokol dia laa,apelaa..ssh2..tp xpe,take it as responsibility and kpcyaan kwn2 da bg.ambik jela..nver step down bl da ambik tgngjwb tsbut..daaaaaa*smbil agkt tgn dan bt mka skit*...event ni lain skit dr previous event festari coz insyaALLAH mybe VVIP nyaa Tunku Ampuan Besar Negeri Sembilan dtg..(mf klu slh eja).so fhm2 laa protokol nyaa mcmna kn??tkutnyaa aku..tkut ada tslah dan tsilap during d event..dgn kena g istana lg,mau jmpa Tunku Ampuan Besar tu.but..insyaALLAH i'll give my best dgn support rkan2 fid,cha,pian,moy,nue,nik,rain,eoi dan smua komiti yg lain.. ;) pd kwn2,jomlaa dtg..tgk org menari2 + cari jdoh..hahahaha...*mcm harunn* statement..apa pn,aku hppy + excited + nervous tggu ari event utk tgk result ssh pyh ktorg..coz,nk tau success or x satu2 event tu kna tgk pd outcomenyaa..klu smua sttle dgn lncar dan less prob(xde event yg xde prob ;P) means success laa event tu..wishin and prayin,semuanyaa b'jln lncar..insyaALLAH :) 2nd event,trnament futsal for tonga's mber kt SK..tournament ni 18hb April 2010..5 ari lps festari..insyaALLAH,trnament ni b'jln dgn lncar afta aku tgk smua dtail2 trnament..rsnyaa xde prob kot..juz,aku kena fkir skrg psl hari mgundi team on 1st April 2010 ni..xdpt bygn lg,how d things will work..aku fkir later2 laa..mls nk fkir skrg..tgh srbut sbb ada bnda2 yg mnyerabutkn..huu..so,wish me gud luck..yg 2 event lg tu,mls nk tls sbb aku da mamai ni..kena bthan skit je lg utk subuh..then tido smpai raya cina taun dpn..hahaha..salam.........



**semoga penawar itu pembawa ceria di hujung cerita**


3 comments:

yana said...

uwahhh.. dedikasinya bekas ketua pengawas sekolah.. salute salute..

yooohoooo... update jugak akhirnya..

Yaneeheaven said...

relaks la weyy..! :)

~25~ said...

yana : hahaha..jgnlaa mcm tu.tu dl la ketua pgwas,skrg da xde ktua2.. ;p

boring2,aku update laa

yanee : hehehe..sdg relaks..aku ok jek :D